Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Уряд пропонує поновити звітність у сфері державного експортного контролю

Реклама

У Верховній Раді зареєстровано урядовий законопроєкт № 11278 про внесення зміни до Закону України «Про захист інтересів суб'єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни» щодо поновлення звітності у сфері державного експортного контролю.

Законопроект має на меті забезпечення державного експортного контролю за кінцевим використанням товарів та поновлення звітності суб'єктів здійснення міжнародних передач товарів. Також проєкт забезпечить своєчасне та належне виконання Україною своїх міжнародних зобов'язань у сфері міжнародного контролю за передачами озброєнь, нерозповсюдженням зброї масового знищення, запобіганню тероризму.
Проектом пропонується доповнити пункт 1 Закону України «Про захист інтересів суб'єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни» положенням, яке поновить обов'язок суб'єктів міжнародних передач товарів військового призначення та подвійного використання подавати відповідну звітність, передбачену статтею 22 Закону України «Про державний контроль за міжнародними передачами товарів військового призначення та подвійного використання».

Як впливає певна норма закону на вашу бізнес-діяльність? Відповідь надасть LIGA360 LEGAL SOLUTION. Знаходьте пов'язану аналітику та довідкову інформацію для будь-якого закону. Більше переваг за посиланням.   

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини