Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві встановлять 6 міні-ТЕЦ

Реклама

Київська міська рада погодила встановлення 6 міні-ТЕЦ у столиці, що будуть розміщені як на правому, так і на лівому березі міста. Про це повідомив заступник міського голови - секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко в ефірі Київ24.

За словами Бондаренка, спеціального розподілу не буде: міні-тец розташовуватимуться в місцях, де проживає багато людей, зокрема, в спальних зонах.

«Маємо індивідуальні котельні, які можуть бути як одна на кілька будинків, так і одна на будинок. Віталій Кличко вже дав відповідне доручення, ми будемо думати над певною програмою для багатоквартирних житлових будинків, щоб вони встановлювали індивідуальні котельні та індивідуальне генераційне обладнання», - зазначив заступник міського голови.

Довідково:

Концепцію відновлення та підвищення стійкості енергосистеми столиці на сесії міської ради 16 травня представив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він розповів, що у місті розробили та уже почали запроваджувати заходи зі створення мережі локальних джерел когенерації. Це установки, що вироблятимуть тепло та електроенергію одночасно.

Вони будуть наближені до споживача та дозволять енергосистемі міста бути більш автономною у разі російських обстрілів.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини