Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦПФР затвердила порядок фіксації факту вчинення порушення профільного законодавства в умовах воєнного стану

Реклама

НКЦПФР рішенням від 21.05.2024 № 627 затвердила Порядок фіксації факту вчинення порушення профільного законодавства та розгляду справ про порушення профільного законодавства в умовах воєнного стану, який визначає процедури:

  • фіксації факту вчинення порушення профільного законодавства;

  • порядку оформлення та документування порушення профільного законодавства;

  • порядку розгляду справ про порушення профільного законодавства;

  • порядку винесення рішень уповноваженими особами за наслідками розгляду справ та моніторингу їх виконання.

З дня набрання чинності цим рішенням положення Правил розгляду справ про порушення вимог законодавства про ринки капіталу та організовані товарні ринки, застосування санкцій або інших заходів впливу не застосовуються.

Крім того, НКЦПФР рішенням від 22.05.2024 № 636 затвердила форми документів (додатків) до Порядку фіксації факту вчинення порушення профільного законодавства та розгляду справ про порушення профільного законодавства в умовах воєнного стану.

У формах вказуються обов'язкові для заповнення поля (обов'язкова інформація), а також може бути зазначена інша інформація.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини