Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Кабмін зняв заборону на експорт вугілля

Реклама

Кабінет Міністрів зняв заборону на експорт вугілля кам'яного, антрациту, брикетів, котунів та аналогічних видів твердого палива, отриманих з кам'яного вугілля, дозволивши експортувати у 2024 році 1 153 тис. тонн цього виду палива.

Відповідну постанову Уряд ухвалив на засіданні 30 травня.

Так, документом внесено зміни у додаток 1 до постанови КМ від 27 грудня 2023 р. № 1402 «Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та квот на 2024 рік».

Квоту обсягом 0 тонн на експорт вугілля кам'яного, антрациту, брикетів, котунів та аналогічних видів твердого палива, одержаних з кам'яного вугілля замінено квотою обсягом 1 153 тис. тонн.

За словами постійного представника Уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука, заборону на експорт знято з метою забезпечення роботи державних вугледобувних підприємств та реалізації енергетичного вугілля.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини