Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В усіх ЦНАПах вже можна отримати військово-обліковий документ з QR-кодом

Реклама

З 25 червня українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі зможуть отримати військово-обліковий документ із QR-кодом - за ним перевірятимуть дійсність документа, інформує Мінцифри.

Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов'язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника.
Як це працює?
Військовозобов'язаний українець чи українка приходить до ЦНАПу => надає актуальні дані про себе та підтверджує їх => адміністратор вносить дані в електронну систему => інформація автоматично підтягується в Оберіг => заявник отримує військово-обліковий документ із QR-кодом.
Адміністратор може надіслати PDF-файл сформованого військово-облікового документа на електронну пошту або одразу роздрукувати його. Він має таку ж юридичну силу, як і документ в електронній формі.
Якщо раніше ви отримували витяг із печаткою та підписом про уточнення даних, зможете повторно звернутися до ЦНАПу та отримати новий із QR-кодом. Документ дійсний 1 рік з моменту формування.

LIGA360 змінює роботу державних органів. Бачити інформаційну картину дня на 360. Мати всі офіційні джерела під рукою. Ухвалювати ефективні рішення й контролювати ризики. Замов презентацію за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини