Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ідея Банк продадуть на вимогу НБУ. Forbes назвав претендентів на купівлю

Реклама

Польські акціонери Ідея Банку Getin Holding мають продати цей актив до кінця жовтня на вимогу НБУ, інформує Forbes.

За інформацією видання на банк вже претендують група ТАС Сергія Тігіпка, ПУМБ Ріната Ахметова та «Нова пошта» Вячеслава Клімова і Володимира Поперешнюка. 

Про інтерес Тігіпка Forbes розповіли двоє фінансистів, знайомих з перебігом продажу банку. Сам бізнесмен також підтвердив цей інтерес, але вказав, що говорити про деталі зарано. 

Про зацікавленість ПУМБ Forbes розповіли двоє топпосадовців фінансово-економічного блоку у владі, але вони спілкувалися на умовах анонімності, бо не уповноважені коментувати цю тему публічно. Про інтерес «Нової пошти» розказали троє топпосадовців. 

І в ПУМБ, і в «Новій пошті», і в самому Ідея Банку відмовились від коментарів. У Національному банку заявили у відповідь на запит Forbes, що поки не отримували документів від потенційних інвесторів. 

У Forbes зазначають, що Ідея Банк може коштувати від половини до одного капіталу. Так вважають опитані учасники ринку. У грошовому вимірі наразі це від майже $20 млн до близько $39 млн. 

Отримай комплексну інформацію щодо ризиків роботи з контрагентами - у новій LIGA360. Перевіряй 28 ризик-факторів, повне досьє, структуру власності, податкову, судову інформацію, активи та власність, медіаактивність. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні. 

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Твоя знижка на нову LIGA360 для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією, і економ більше з кожною додатковою ліцензією. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини