Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширено перелік сільськогосптехніки та обладнання, вартість яких частково компенсується до 25%

Реклама

Перелік української сільськогосподарської техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується до 25%, в рамках державної програми підтримки сільгоспвиробників, розширили до 8 705 номенклатурних одиниць від 101-го українського виробника, інформує Мінекономіки.

Щоб скористатися державною програмою підтримки та отримати 25% компенсації вартості за придбану техніку чи обладнання, агровиробник має обрати постачальника з Переліку, придбати необхідну техніку та подати до уповноваженого банку заявку та підтвердні документи.

Для виробників, які бажають подати свою техніку у перелік, необхідно звернутися на офіційну електронну пошту Міністерства економіки України  - meconomy@me.gov.ua. Заявка та додані до неї документи подаються до Мінекономіки виробником в електронній формі з накладенням електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, та/або інших засобів ідентифікації, які дають змогу однозначно встановлювати особу керівника виробника або уповноваженої ним особи.

Перелік техніки та обладнання оновлюється регулярно, після перевірки ступеня локалізації виробництва техніки та обладнання на підставі поданої виробником заявки та відповідних документів. Критерії, за якими визначається відповідність виробника с/г техніки та обладнання, зазначені у пп. 6-7 Постанови Кабінету Міністрів України від 1.03.2017 № 130 (зі змінами).

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз. 

Більше ліцензій - більше економії. Замов єдину комплексну платформу LIGA360 для всієї команди за найнижчою ціною. Дізнатися більше.   

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини