Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет ВР схвалив до другого читання законопроєкт про підвищення акцизів на пальне

Реклама

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики схвалив до другого читання законопроєкт №11256-2 про підвищення акцизів на пальне. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

«По факту залишили версію, яка була у Уряду до першого читання. Так повернули підвищення оподаткування акцизів на скраплений газ (тільки з 2028-го не 277 євро, а 250 євро зупиняється)», - написав Ярослав Железняк та додав графік збільшення акцизного податку на паливо.

У разі прийняття, Закон набере чинності з 1 вересня 2024 року.

Нагадаємо, 4 червня Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт № 11256-2 про підвищення акцизного податку на паливо, який є альтернативним законопроєктам № 11256 та № 11256-1, що були відхилені депутатами.

Ним передбачається поетапне підвищення акцизів на різні види пального до 1 січня 2028 року до мінімального рівня, встановленого в ЄС.

Хочеш дізнатися секрети успішної роботи з інформацією? Замов презентацію нової LIGA360. Дані та джерела для всієї команди: топменеджерів, юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини