Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд оновив процедуру закупівлі безпілотних систем вітчизняного виробництва

Реклама

2 липня Кабінет Міністрів України прийняв зміни до постанови № 256 від 24 березня 2023 року, що передбачають вдосконалення порядку закупівель безпілотних систем.

Основні зміни:

  • Держспецзв'язку матиме змогу здійснювати закупівлі БпЛА вітчизняного виробництва через систему електронних закупівель «Прозоро».

  • Для захисту виконавців державних контрактів (договорів) буде прихована чутлива інформація про них.

  • Рішення Уряду дозволить використовувати інструменти електронних закупівель для БпЛА вітчизняного виробництва, що сприятиме прозорості закупівель, та підвищить рівень захищеності вітчизняних виробників.

Раніше з використанням системи електронних закупівель «Прозоро» можливо було здійснювати закупівлі тільки деяких категорій БпЛА іноземного виробництва.

Нагадаємо, в березні 2023 року Уряд постановою №256 запровадив експериментальний механізм здійснення оборонних закупівель безпілотних систем. Це дало можливість виробникам БпЛА активніше розвиватися та масштабувати виробництво в десятки разів.

За інформацією Урядового порталу.

Посилюй пильність в роботі з контрагентами та партнерами - з новою LIGA360. Досліджуй міжнародні зв'язки українських компаній. Дізнайся деталі, замовивши презентацію саме для тебе. 

Саме зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скористайся Summer program від LIGA ZAKON - отримуй знижку на нову LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.   

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини