Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мобільні оператори мають забезпечити зв’язок під час відключень електроенергії протягом 10 годин - розпорядження НЦУ

Реклама

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) розпорядженням від 15.07.2024 № 539/2344 змінив вимоги роботи базових станцій мобільних операторів в умовах воєнного стану, інформує Урядовий мортал. 

Тепер мобільні оператори мають забезпечити доступність мобільного зв'язку під час відключень електроенергії протягом 10 годин.

Виконання постачальниками електронних комунікаційних послуг завдань, зазначених у розпорядженні НЦУ, забезпечить:

  • роботу протягом 10 годин 100 % обладнання, яке забезпечує мобільний зв'язок та доступ до мережі Інтернет;

  • роботу протягом 72 годин 100 % оперативно-диспетчерських служб, що здійснюють приймання та обробку екстрених викликів за телефонними номерами 101,102,103,104 та єдиним номером виклику екстрених служб 112.

Також розпорядження зобов'язує постачальників електронних комунікаційних послуг забезпечити об'єкти фізичної інфраструктури електронних комунікаційних мереж, за допомогою яких вони надають послуги, пересувними електрогенераторними установками або акумуляторними установками на перші 72 години роботи в умовах відсутності електропостачання.

Для забезпечення відповідного рівня якості послуг у разі відсутності електроживлення передбачено поетапне виконання завдань у часі, з досягненням 100% показників забезпечення до 1 лютого 2025 року.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз. 

Більше ліцензій - більше економії. Тільки зараз нові користувачі LIGA360 можуть замовити рішення за найнижчою ціною. Забезпечте команду надійними інструментами для роботи. Дізнатися більше.   

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини