Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд врегулював питання щодо функціонування порталу Армія+

Реклама

Кабмін постановою від 30 липня 2024 р. № 879 затвердив Положення про Державний вебпортал електронних публічних послуг у сфері національної безпеки і оборони "Армія+".

Міноборони має забезпечити створення та введення в експлуатацію Порталу "Армія+" з урахуванням готовності його програмних і технічних засобів.

Електронні публічні послуги користувачам порталу (військовим) надаватимуться за умови електронної ідентифікації, яка дає змогу однозначно встановити їх особу.

Портал "Армія+" матиме офіційну веб-сторінку в мережі Інтернет - armyplus.mod.gov.ua.

Власником Порталу "Армія+" та виключних майнових прав інтелектуальної власності на його програмне забезпечення є держава в особі Міноборони.

На Порталі "Армія+" надаватимуть електронні публічні послуги у сфері нацбезпеки і оборони (у тому числі в автоматичному режимі) з отриманням та використанням у разі потреби інформації з державних електронних інформаційних ресурсів, інших інформаційно-комунікаційних систем. Можна буде подавати в електронній формі заяви, звернення, запити, рапорти, офіційне електронне листування тощо.

Нагадаємо, створення застосунку для військовослужбовців для спрощення процесу ведення документації раніше анонсували в Міністерстві оборони України. Додаток дозволить у декілька кліків перевірити посвідчення захисника, залишити відгук щодо служби, скарги та ідеї. Також він міститиме комплексну базу знань онлайн і надаватиме можливість для самоосвіти.

LIGA360 змінюється для тебе! Єдиний інформаційний продукт для всієї компанії. Спільне поле для роботи із правовими, судовими, реєстровими, договірними, медійними даними. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини