Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На одному з енергоблоків Південноукраїнської АЕС сталася поломка циркуляційного насосу – Держатом

Реклама

На одному з енергоблоків Південноукраїнської атомної електростанції зафіксована підвищена вібрація головного циркуляційного насоса. Про це заявив голова Держатомрегулювання Олег Коріков на брифінгу в Медіацентрі "Україна", передає Укрінформ.

"На Південноукраїнській АЕС відбулася експлуатаційна подія. Ідентифіковано підвищену вібрацію насосного агрегата, який забезпечує прокачку води через реактор", - зазначив Коріков.

За його словами, насос - один із чотирьох - наразі зупинений, у зв'язку із чим потужність енергоблока ПАЕС знижено на третину.

"Експлуатуюча організація - НАЕК "Енергоатом" - планує комплекс заходів із відновлення експлуатаційного стану цього агрегату", - додав голова Держатомрегулювання.

Нагадаємо, 4 вересня у ЗМІ з'явилась інформація, що два атомні енергоблоки на українських АЕС знизили потужність. Про зниження потужності «на деяких енергооб'єктах також заявило «Укренерго».

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини