Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 6 вересня надається доступ до інформації про боржників у справах про банкрутство

Реклама

Міністерство юстиції повідомляє, що з 06 вересня 2024 року надається доступ до відкритої частини спеціалізованої сторінки, за допомогою якої забезпечується доступ до інформації про боржників, що міститься у Єдиному реєстрі боржників, відносно яких відкрито провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність).

Сформувати інформаційну довідку про перебування суб'єкта у процедурі банкрутства (неплатоспроможності) можна за посиланням на відкритій частині спеціалізованої сторінки «Інформаційна довідка по справах про банкрутство».

Таким чином, починаючи з 06 вересня 2024 року інформація про боржників, яка міститься в Єдиному реєстрі боржників, відносно яких відкрито провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), надаватиметься суб'єктам загального доступу в електронній формі за електронним запитом з можливістю пошуку та перегляду відомостей у вигляді інформаційної довідки про перебування суб'єкта у процедурі банкрутства (неплатоспроможності), а також отримання такої Інформаційної довідки з можливістю збереження та роздрукування, у порядку, визначеному розділом IV Порядку функціонування автоматизованої системи «Банкрутство та неплатоспроможність».

Надання таких відомостей Міністерством юстиції або його міжрегіональними управліннями у формі інформаційних листів за відповідним запитом (письмовим або електронним) з 06 вересня 2024 року здійснюватися не буде (за виключенням настання обставин, визначених в абзаці першому пункту 13 розділу II вищезгаданого Порядку).

Інформаційна довідка формується автоматично та надається у день здійснення електронного запиту за вказаними параметрами пошуку, за винятком випадків наявності технічних підстав, що унеможливлюють роботу відповідної підсистеми. Її обов'язковим атрибутом є QR-код, який містить посилання на документ.

Інформаційна довідка надається безоплатно.

Відомості в інформаційній довідці є актуальними на дату її формування.

Доступ до відкритої частини спеціалізованої сторінки для формування та перегляду інформаційної довідки забезпечується за умови автентифікації та авторизації запитувача на вебпорталі електронних сервісів з питань банкрутства (неплатоспроможності).

Хочеш дізнатися секрети успішної роботи з інформацією? Замов презентацію нової LIGA360. Дані та джерела для всієї команди: топменеджерів, юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини