Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Українським підприємцям допоможуть запустити або збільшити продажі на маркетплейсі Etsy

Реклама

В Україні стартує проєкт з підтримки мікро, малого і середнього бізнесу «UA Global: Etsy Start», який допоможе підприємцям запустити або збільшити продажі на маркетплейсі товарів ручної роботи Etsy, повідомили в Мінекономіки. 

500 українських підприємців будуть відібрані на конкурсній основі та пройдуть навчання зі створення онлайн-магазину на Etsy, а також отримають менторську підтримку з розвитку продажів та просування товарів на маркетплейсі.

Окрім цього, учасники проєкту отримають стипендії на суму $1000 від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», сертифікати на $100 від Etsy для просування товарів на платформі, та промокоди від Укрпошти на логістичні послуги на загальну суму в $10,000, яка буде розподілена між учасниками, а також менторську підтримку з логістично-митних питань. 

«Мікро, малі та середні підприємства забезпечують стійкість української економіки, створюючи дві третини доданої вартості та 80% робочих місць. Одна із цілей Уряду - підтримка виходу бізнесу на нові ринки. Це також одна з цілей  стратегії розвитку МСП на 2024-2027 роки, яку затвердив Уряд. Завдяки її реалізації планується збільшити кількість експортерів до понад 35 тисяч, а обсяг експорту сягне 60 мільярдів євро, з яких 35 мільярдів євро припадатиме на ЄС. Крім цього, стратегія передбачає роботу із платформами, зокрема такими як Etsy. Тож можливість для українського бізнесу стати частиною цієї платформи - підтримує не лише ці конкретні бізнеси, а економіку країни загалом. Я вдячна USAID за лідерство у цьому питанні й вклад у розвиток експорту. Це гарний приклад для інших наших партнерів про побудову сталого партнерства для розвитку малого і середнього бізнесу», - зазначила Юлія Свириденко, Міністерка економіки України.

Для участі в конкурсі потрібно заповнити аплікаційну форму до 1 жовтня 2024 року.

Відібрані компанії  буде оголошено 8 жовтня 2024 року.

Нова LIGA360 змінює все! Єдиний продукт для всієї компанії. Виявляє правові, партнерські, фінансові, санкційні, репутаційні ризики. Допомагає приймати аргументовані рішення, використовуючи силу інформації на 360. Замов презентацію для своєї компанії. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини