Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Безкоштовний вебінар "Автоматизація формування SAF-T UA звітів в Business Central"

25 вересня 2024, 12:21
12
0
Автор:
Реклама

Компанія @SMARTbusiness, партнер @UkrainianCFOForum2024 з AI-driven IT екосистеми запрошує на безкоштовний вебінар на тему: «Автоматизація формування звітності SAF-T UA в Business Central» 
Україна активно інтегрується в міжнародну систему податкового контролю, впроваджуючи стандарт SAF-T UA - європейський стандарт електронного аудиту, який забезпечує безконтактну взаємодію бізнесу з органами контролю. Цей вебінар допоможе вам зрозуміти, як ефективно налаштувати та автоматизувати процес формування звітності SAF-T UA у системі Microsoft Dynamics 365 Business Central.  

Дата: 30 вересня 2024  

Час: 16:00 

Формат: вебінар, онлайн  
Реєстрація 
Під час заходу Наталія Єфімова, Product Owner SMART accounting UA/Senior BC Consultant, SMART business, обговорюватиме наступні питання:  

SAF-T UA - стандарт ЄС для взаємодії з податковими органами в Україні 

Основні налаштування для формування файлу в системі Business Central: врахування обмежень щодо системи обробки даних ДПС 

Перевірка правильності заповнення довідників в системі: забезпечення відповідності вимогам SAF-T UA 

Формування аудиторського файлу SAF-T UA: експорт у форматі XML 

Для кого: фінансові директори, головні бухгалтери, IT-спеціалісти, керівники відділів звітності та всіх, хто бере участь у процесах підготовки та подання податкової звітності у компанії. Ви отримаєте знання, які допоможуть вам впровадити стандарт SAF-T UA у вашій організації та підготуватися до податкових перевірок у нових умовах.  

Вебінар проводиться в рамках серії спеціальних заходів @UkrainianCFOForum2024. 

Приєднуйтеся, щоб залишатися в курсі актуальних змін, отримати практичні рекомендації та підготувати свій бізнес до впровадження SAF-T UA у Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини