Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКРЕКП підвищила коефіцієнт ціни електроенергії для споживачів постачальника "останньої надії"

Реклама

НКРЕКП змінила порядок формування ціни електроенергії для споживачів постачальника "останньої надії" (ПОН) у бік її збільшення на період з 1 жовтня до 31 грудня 2024 року, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Регулятор підвищив коефіцієнт, що використовується для визначення ціни електроенергії для споживачів ПОПН на базі середньозваженої ціни е/е на ринку на добу вперед (РДВ) з 1,25 до 1,5.

"У результаті масштабних обстрілів енергетичної системи України відбулося зростання вартості е/е для врегулювання небалансів е/е. При цьому ППН (держпідприємство зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго") через набуття статусу "Дефолтний" відповідно до Правил ринку набуває е/е для потреб власних споживачів виключно на балансувальному ринку ", - йдеться в обґрунтуванні регулятора до ухваленого рішення.

Ознайомитись з чинними редакціями НПА, порівняти редакції та побачити заплановані зміни - можна у новій LIGA360. А ще оцінити весь масив пов'язаних документів: судової практики, аналітики тощо. Замовте презентацію LIGA360 для себе. 

Трансформуй роботу своєї компанії з новою LIGA360. Максимум джерел інформації, інструментів ризик-контролю та експертних рекомендацій. І все це на вигідних умовах Special program. Поспішай! 

Читайте також: Генератори на підприємстві, когенераційні установки та приєднання до електромереж - Енергетичний дайджест

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини