Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міжнародні автоперевізники під контролем: ДПС тепер має інформацію про транспортні засоби і кількість пасажирів

Реклама

Голова податкового Комітету ВР Данило Гетманцев звернувся до підприємств, що надають послуги з міжнародних перевезень пасажирів.
Від повідомив, що Державна податкова служба налагодила механізм взаємодії з Державною прикордонною службою. Тепер податківці мають інформацію про транспортні засоби і про кількість пасажирів, які перетнули державний кордон, а також інші деталі подорожей.

Це дає змогу визначити мінімальний дохід перевізника від наданих послуг, а також суму не виданих ним розрахункових документів.
У вересні 2024 року ДПС з Держприкордонслужбою вже провели у пунктах перетину кордону низку спільних заходів та виявили факти не дотримання порядку проведення розрахунків та відсутність ліцензії на право здійснення перевезень.
Дерутат наполегливо рекомендує всім автоперевізникам оприбутковувати дохід від своєї діяльності та видавати чеки в повному обсязі.

Практичні матеріали із чіткими послідовностями дій: Мистецтво оборони, Алгоритми дій, База податкових знань. Замовте презентацію комплексного рішення LIGA360 для контролю інформаційних ризиків і ухвалення рішень, та відкрийте більше можливостей. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини