Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошено перший пілотний аукціон для виробників електроенергії з альтернативних джерел

Реклама

ДП «Гарантований покупець» оголошує аукціон з розподілу квоти підтримки на будівництво нової потужності з альтернативних джерел енергії. Про це повідомляється на сайті компанії.

Відповідно до розпорядження Кабміну від 13 серпня 2024 року № 757-р ДП «Гарантований покупець» оголошує про проведення першого пілотного аукціону з розподілу додаткової річної квоти підтримки на будівництво нової потужності з енергії сонячного випромінювання, який проводиться в електронній торговій системі АТ «Прозорро.Продажі» за посиланням

Доступ до електронної торгової системи здійснюється виключно з використанням сервісів, що надаються операторами авторизованих електронних майданчиків, які пройшли процедуру відбору відповідно до порядку відбору операторів електронних майданчиків для проведення аукціонів з розподілу квоти підтримки, затвердженого постановою № 1175, уклали з адміністратором електронної торгової системи договір про використання електронної торгової системи та з гарантованим покупцем договір про проведення електронних аукціонів з розподілу квоти підтримки між замовником аукціону та оператором електронного майданчика.

Монітор дані про власну компанію з новою LIGA360. Дивись на досьє компанії очима партнерів, конкурентів та перевіряючих органів. Аналізуй згадки в медіа, інтернет-ЗМІ, соціальних мережах, участь в судових справах. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Читайте також: Генератори на підприємстві, когенераційні установки та приєднання до електромереж - Енергетичний дайджест

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини