Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд посилив контроль за роботою підприємств хімічної промисловості

Реклама

Кабінет Міністрів затвердив Порядок фіксації заходів державного нагляду (контролю) у сфері забезпечення хімічної безпеки та управління хімічною продукцією. Про це повідомляє пресслужба Міндовкілля.

Документ розроблено для реалізації положень євроінтеграційного рамкового Закону «Про забезпечення хімічної безпеки та управління хімічною продукцією».

Він дозволить інспекторам Держекоінспекції повною мірою реалізовувати свої повноваження щодо фіксації заходів нагляду (контролю).

Згідно з Порядком, під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) на підприємствах хімічної промисловості інспектори зможуть використовувати портативні відеореєстратори, фото- та відео- камери, безпілотники, інші прилади. Зокрема, вони фіксуватимуть процес перевірки, виявлені правопорушення та їх наслідки.

Відзнятий матеріал зберігатиметься упродовж 120 діб. У разі використання його у рамках адміністративних, кримінальних чи дисциплінарних проваджень - до завершення таких справ. Строк зберігання також може бути продовжено з урахуванням термінів оскарження підприємством рішення органів державного нагляду (контролю).

Відкрийте законодавство на 360! Спробуйте нову LIGA360 з інноваційними зв'язками документів. До кожного НПА - знайдуться пов'язані закони, судові рішення, практичні ситуації та аналітичні документи. Замовте презентацію для своєї компанії.

Встигни скористатися Special program для рішення LIGA360. Гарантуй найкращу ціну для своєї компанії. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини