Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК внесло найбільшу державну будівельну компанію Китаю до переліку міжнародних спонсорів війни

Реклама

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло китайську China Railway Construction Corporation (CRCC) до переліку міжнародних спонсорів війни, оскільки вона продовжує працювати в російській федерації, будуючи метро, мости та автомагістралі. Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

Як зазначається, залізнично-будівельна корпорація CRCC є другою найбільшою державною будівельною компаніє у Китайській Народній Республіці та повністю підпорядкована Комітету з контролю та управління державним майном КНР.

Компанія займається будівництвом залізничної інфраструктури, зокрема автомагістралей, тунелів, мостів, швидкісних шосе, аеропортів, портів тощо.

Впевнись, що контрагент не співпрацює з рф та РБ. Шукай детальне досьє компаній у LIGA360. Замов систему на спеціальних умовах прямо зараз.

У НАЗК підкреслюють, що CRCC працює в росії вже 6 років, тобто відкрила своє представництво у державі-терористі вже після початку російської агресії 2014 року.

У 2017 році російський підрозділ компанії ТОВ «Сиарсиси Рус» підписав контракт на будівництво трьох станцій Великої кільцевої лінії Московського метрополітену. Їх відкрили у грудні 2021 року. У цьому ж році «Сиарсиси Рус» розпочало будівництво Транскордонної канатно-підвісної дороги через річку Амур між містами Благовіщенськ (рф) та Хейхе (КНР) з пасажирським терміналом.

Дочірня компанія China Railway Construction Corporation International підписала контракт на будівництво п'ятої ділянки національної автомагістралі «Москва - Казань» протяжністю 107 км, яка є важливою частиною більш глобального транспортного маршруту «Європа - Західний Китай».

КНР займається будівництвом п'ятого етапу шляху, що повністю розташований у Нижегородській області рф. Його будівництво має завершитись у грудні 2023 року (за іншими даними - у червні 2024 року).

Також, за повідомленням міжнародних ЗМІ, наприкінці жовтня 2023 року керівництво росії та Китаю таємно обговорило плани будівництва підводного тунелю, який має з'єднати росію з окупованим Кримом. Генпідрядником будівництва тунелю під Керченською протокою стане компанія CRCC.

Таким чином, компанія CRCC забезпечує технологічні спроможності агресора, продовжує активно підтримувати економіку росії і, відповідно, спонсорувати агресію проти України.

Маєш сумніви щодо свого управлінського рішення? Звіряйся з LIGA360:Керівник. Отримай надійне джерело для: перевірки контрагентів, пошуку законодавчих позицій, аналітики та алгоритмів дій для бізнесу. Деталі за посиланням.

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців, та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини