Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Список простих будівельних робіт хочуть розширити

30 травня 2018, 10:49
230
0
Реклама

Замміністра Мінрегіона Лев Парцхаладзе продовжує інформувати громадськість про роботу міністерства. 29 травня на своїй сторінці у фейсбук він розповів про чергову ініціативу: розширити перелік нескладних будівельних робіт, що не вимагають отримання дозволу і введення в експлуатацію закінчених об'єктів.

Минулого року вже було спрощено ведення таких робіт як влаштування пандусів та інших засобів доступності, заміна балконних, дверних і віконних блоків та ін. Тепер список хочуть доповнити роботами по переобладнанню і заміні внутрішніх перегородок в нежитлових будинках, поточному ремонту і утриманню об'єктів благоустрою, відновленню інфраструктури військових містечок. Також запропоновано спростити дозвільні документи для ведення діяльності по ремонту комунікацій. Зокрема, йдеться про реконструкцію, капремонт і техпереобладнання внутрішніх систем опалення, вентиляції, водопостачання і водовідведення, технічне переобладнання систем газопостачання та деякі інші роботи.

Також 23 липня набуває чинності Закон «Про енергетичну ефективність будівель». Для реалізації його норм планується доповнити «бездозвільний» перелік роботами по теплоізоляції введених в експлуатацію житлових будинків з незначним (СС1) і середнім (СС2) класом наслідків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини