Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Якість телекомунікаційних послуг може покращитись

25 травня 2018, 08:01
184
0
Реклама

22 травня Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), оприлюднила проект змін до Порядку маршрутизації трафіку в телекомунікаційній мережі загального користування України.

У разі прийняття документу, у операторів з'явиться можливість використовувати один вузол зв'язку (комутаційну станцію) для обслуговування декількох місцевих телефонних мереж і зон нумерації. Також з'явиться можливість використовувати мобільний зв'язок для впровадження сучасних технологій і конвергентних рішень на мережах фіксованого зв'язку. Будуть визначені особливості маршрутизації трафіку при використанні скорочених номерів і кодів «800», «900» і покращиться зв'язок сільських районів з екстреними оперативно-диспетчерськими службами.

Діючий порядок маршрутизації був затверджений в 2012 році і не враховує зміни в законодавстві, що сталися з того часу. Зокрема, були прийняті Закон «Про стандартизацію», Закон «Про особливості державної політики по забезпеченню державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях» та інші нормативні акти.

Зацікавлені особи можуть внести свої побажання і пропозиції за проектом до 30 червня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини