Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До пріоритетних напрямів діяльності Мінюсту віднесена робота по розвитку середовища для бізнесу і залучення інвестицій

2 квітня 2018, 14:10
201
0
Реклама

Повідомляється, що при підготовці плану використовувалася методологія Results based management, тобто управління, орієнтоване на результат. Вона передбачає покрокове планування дій на усіх рівнях системи з визначенням маяків реалізації стратегії. Ці ключові точки допоможуть скоординувати та оцінити роботу, проаналізувати причини невдач.

"Використовуючи цю методологію, ми провели декілька етапів стратегічних сесій і консультацій на різних рівнях. Їх результатом стали паспорти реформ в таких важливих напрямах як система державної реєстрації, система примусового виконання судових та інших рішень, змін в пенітенціарній системі", - сказав Міністр юстиції Павло Петренко.

Серед інших аспектів роботи, в Міністерстві називають: надання громадянам безкоштовної правової допомоги, реформування виконавчої служби, розвиток нових сервісів і послуг.

Така методологія стратегічного планування застосовується також у ряді зарубіжних урядових і неприбуткових організацій, серед яких : Червоний Хрест, Група розвитку ООН, Всесвітній банк, Уряд Канади.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини