Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запрацював Портал громадського обговорення законопроектів

26 лютого 2018, 09:01
226
0
Реклама

23 лютого почав роботу Портал громадського обговорення законопроектів - один з ресурсів веб-порталу Верховної Ради. Мета його створення - залучити громадськість до законотворчого процесу через обговорення, коментування, внесення зауважень і пропозицій в режимі онлайн.

Першими документами, винесеними на розгляд, стали:

- законопроект № 6674 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги»;

- законопроект № 6284 «Про оперативно-розшукову діяльність»;

- законопроект № 6271 «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо особливостей фінансового контролю окремих категорій осіб»;

- законопроект № 0176 «Про ратифікацію угоди між Україною та Португальською Республікою про здійснення оплачуваних видів діяльності членами сімей, які перебувають на утриманні дипломатичного, адміністративного та технічного персоналу дипломатичних представництв та консульських установ».

Нагадаємо, Портал громадського обговорення законопроектів був розроблений згідно з рекомендаціями Європейського парламенту про реформування Верховної Ради і поліпшення її інституціональних можливостей.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини