Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Кабміні обіцяють максимально прогнозовану і цільову держпідтримку аграріїв

14 лютого 2018, 17:31
174
0
Реклама

14 лютого Уряд вніс зміни до Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки на період до 2020 року. Уточнена структура завдань і заходів, питання їх фінансування та строки реалізації.
Так, в Концепцію були включені:
- положення щодо забезпечення комплексного розвитку сільських територій за рахунок стимулювання розширення напрямків діяльності аграрного сектора економіки;
- заходи, спрямовані на забезпечення профілактики та ліквідації захворювань АЧС;
- заходи, спрямовані на підтримку лісової галузі, зокрема, відтворення, охорону і захист лісів, підвищення їх продуктивності, поліпшення якісного складу, збереження їх біорізноманіття.
Крім того, реалізація передбачених Концепцією заходів була продовжена до 2021 р.
Нагадаємо, метою цієї Концепції є створення умов для ефективного розвитку АПК, стабільного забезпечення промисловості сільгоспсировиною, а населення - високоякісною вітчизняною сільгосппродукцією, збільшення обсягів виробництва з високою доданою вартістю і збільшення імпорту. Ці завдання планується вирішити шляхом оптимізації виробничої і соціальної інфраструктури, підвищення конкурентоспроможності та обсягів сільгоспвиробництва, поліпшення якості та безпеки сільськогосподарської продукції, охорони навколишнього середовища і відтворення природних ресурсів, підвищення рівня зайнятості сільського населення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини