Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посилюється контроль заготівлі та реалізації деревини

31 січня 2018, 10:29
185
0
Реклама

Державне агентство лісових ресурсів 30 січня видало наказ, яким зобов'язало керівників державних підприємств, що входять до сфери його управління, посилити контроль заготівлі та реалізації деревини. Зокрема, треба забезпечити ведення електронного обліку всієї заготовленої та реалізованої деревини на лісогосподарських підприємствах і реєстрацію укладених договорів у системі.

Також зобов'язали посилити контроль виконання договорів купівлі-продажу деревини, укладених за результатами аукціонних торгів, і розподілу деревини на технологічну та паливну. Наказ припиняє практику реалізації лісогосподарськими підприємствами деревини за прямими договорами підрядникам, які виконують роботи із заготівлі деревини і не беруть участі в аукціонних торгах. Крім того, заборонено реалізовувати споживачам дубову деревину для технологічних потреб виробничо-технічного призначення.

Держлісагентство також повідомило, що у 2018 році встановлюватимуться GPS-трекери на автомобілі державної лісової охорони. Робиться це з метою посилення контролю роботи рейдових бригад для попередження незаконних вирубок та оперативного виявлення правопорушників у лісі.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини