Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Уряді визначилися з тим, як розвивати туризм і скільки на це потрібно виділити коштів

22 січня 2018, 16:18
212
0
Реклама

Мінекономрозвитку затвердило план заходів з розвитку туризму, створення умов безпеки туристів, розбудови туристичної інфраструктури міжнародних транспортних коридорів та магістралей в Україні. Документ містить перелік заходів, а також планові обсяги бюджетних витрат на їх реалізацію.

Передбачені Планом заходи охоплюють презентації туристичних національних можливостей, соціальну рекламу, брендинг туристичних дестинацій (обмежених територій, що мають туристичну привабливість) тощо. Також передбачено проведення семінарів, круглих столів, прес-заходів, конференцій за участю фахівців та експертів, засідань міжвідомчих двосторонніх, багатосторонніх і міжнародних робочих груп з туризму тощо. Крім того, окремий пункт витрат - проведення перевірок дотримання ліцензіатами вимог у сфері провадження туроператорської діяльності.

Нагадаємо, 16 січня Мінекономрозвитку винесло на громадське обговорення проект масштабних змін у законах з питань туристичної діяльності. Мета нововведень - імплементація європейського досвіду та гармонізація законодавства з нормами міжнародного права. Детальніше про це можна прочитати в новині «Мінекономрозвитку ініціювало комплексні зміни ринкових умов туристичного бізнесу».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини