Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Мінінфраструктури нагадують перевізникам про конкурс для отримання дозволу на поїздки Європою

29 вересня 2017, 10:32
179
0
Реклама

З 01 жовтня починається прийом електронних анкет на участь у конкурсі для отримання дозволів Європейської Конференції Міністрів Транспорту для тих перевізників, що надіслали заздалегідь відповідний лист-повідомлення. З цією метою в Мінінфраструктури створили спеціальний безкоштовний онлайн-сервіс - сформувати та подати електронну анкету можна буде на сайті відомства. Такий сервіс унеможливить виникнення помилок, допущених перевізником під час підготовки анкети, і дасть змогу налагодити зворотний зв'язок конкурсної комісії з перевізниками.

У Мінінфраструктури звернули увагу на те, що прийом анкет відбувається виключно з електронних адрес, зазначених перевізниками в їх листах-повідомленнях. Анкети, що надійшли з інших поштових адрес, прийматися до участі в конкурсі не будуть. До створеної анкети можна вносити зміни протягом усього строку прийому електронних анкет, проте кожного разу після коригувань оновлену електронну анкету треба повторно відправляти на електронну адресу.

Детальну інструкцію щодо складання та подання електронних анкет розміщено на сайті Мінінфраструктури.

Нагадаємо, дозвіл Європейської Конференції Міністрів Транспорту - це документ, що надає право на використання автомобільного транспортного засобу автомобільного перевізника - резидента для міжнародного автомобільного перевезення вантажу або проїзду без вантажу територією іноземних держав - членів ЄКМТ протягом визначеного в ньому строку.

ЄКМТ - це європейська міжурядова транспортна організація, у межах якої профільні міністри обговорюють проблеми, пов'язані з транспортом, і виробляють загальні політичні рішення, спрямовані на забезпечення раціонального та узгодженого розвитку транспортної системи в Європі.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини