Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Антирейдерська комісія Мін'юсту повернула частину підприємства законним співвласникам

29 серпня 2017, 16:11
169
0
Реклама

Комісія з розгляду скарг у сфері державної реєстрації скасувала рішення реєстратора і повернула 35 % фермерського господарства «Нива-2010» (Кіровоградська обл.) співвласникам - родині Трибиненків, яких було незаконно виключено з переліку засновників. Про це повідомила заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова. Вона пояснила, що Мін'юст міг розглянути скаргу лише щодо 35 % підприємств, оскільки в іншому триває судовий розгляд, а у такому разі, згідно із законом, комісія не має права розглядати скарги.

За словами замміністра, Мінюст анулював свідоцтво про акредитацію реєстратора, який незаконно переоформив агропідприємство «Нива-2010».

Нагадаємо, що зараз на ринку достатньо доступних засобів захисту свого майна, серед яких одним з найбільш просунутих є електронний контроль. Приміром - SMS-Маяк, запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН», де про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через сповіщення в кабінеті користувача.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини