Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для боротьби з аграрним рейдерством буде створено регіональні оперативні штаби

9 серпня 2017, 16:09
186
0
Реклама

Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на своїй сторінці у Facebook написав: «Для боротьби з аграрним рейдерством будуть створені регіональні оперативні штаби. Сьогодні ухвалене відповідне протокольне рішення. Штаби працюватимуть у режимі оперативного реагування на спроби рейдерських захоплень земель або вирощеного фермерами урожаю. Голови ОДА разом із територіальними підрозділами Мінюсту, МВС, Генпрокуратури, Держгеокадастру та представниками галузевих асоціацій мають створити штаби до 15 серпня. Координувати їх діяльність буде урядова робоча група. Звітувати перед Кабінетом Міністрів - кожні два тижні; 15 жовтня - остаточний звіт щодо ситуації та мірам протидії».

Днями Мінюст повідомив про початок роботи такого штабу на Херсонщині. При Головному територіальному управлінні юстиції в Херсонській області почала роботу «гаряча лінія», за якою можна отримати консультації з питань складання і подання скарг на рішення, дії або бездіяльність держреєстратора, а також інших питань, що стосуються діяльності територіального органу юстиції.

Нагадуємо, про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через сповіщення в кабінеті користувача за допомогою спеціального сервісу SMS-Маяк, запущеного на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». Контролюючи реєстраційні дії стосовно свого майна, власник зможе швидко відреагувати на незаконні дії та припинити спроби рейдерського захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини