Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Провайдери програмних послуг повинні розкрити відомості про структуру власності

18 липня 2017, 16:05
235
0
Реклама

Розширено перелік документів, які подаються для отримання або продовження дії ліцензії провайдера програмної послуги. Суб'єкти господарювання, які мають намір отримати або продовжити ліцензію провайдера, повинні будуть подати до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відомості про структуру власності заявника. Такі відомості подаються відповідно до Порядку подання телерадіоорганізаціями та провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності.

Крім того, розширено перелік інформації, яка вказується в ліцензії провайдера програмної послуги. Зокрема, в ліцензії повинна бути вказана інформація про власника (співвласника) юридичної особи, а також про кінцевого бенефіціарного власника.

Також в ліцензії провайдера програмної послуги багатоканальних ефірних телемереж додатково вказуються детальні характеристики багатоканальної ефірної телемережі:

- частота (канал);

- місцезнаходження та потужність передавача;

- місцезнаходження головної станції багатоканальної телемережі;

- максимальна кількість каналів (ресурс).

Відповідні зміни передбачені рішенням Нацради з питань телерадіомовлення від 30 березня 2017 року № 452, яке набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини