Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено нову форму повідомлення про початок виконання будівельних робіт

13 червня 2017, 10:21
257
0
Реклама

10 червня набув чинності черговий нормативно-правовий акт у рамках дерегуляційного пакета документів, що стосуються будівельної сфери. Відтепер право на виконання будівельних робіт за об'єктами із середнім і значним класом наслідків (відповідальності) СС2 і СС3 виникає після отримання дозволу, а за об'єктами, що будуються на підставі будівельного паспорта і належать до об'єктів із незначним класом наслідків (відповідальності) СС1, - на підставі повідомлення.

У зв'язку із цим переглянуто наявні та встановлено нові форми відповідних документів:

- замість декларації про початок виконання підготовчих/будівельних робіт встановлено нову форму повідомлення;

- передбачено форму повідомлення про зміну даних у зареєстрованій декларації про початок виконання підготовчих/будівельних робіт (зареєстрованих до 10.06.2017 р.);

- внесено технічні правки до чинних форм.

Крім того, стає можливим отримувати дозволи на будівництво через електронну систему здійснення декларативних і дозвільних процедур.

Указані положення передбачено постановою Кабміну від 07.06.2017 р. № 404, прийнятою відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності» від 17.01.2017 р. № 1817-VIII.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини