Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміни в порядку ліцензування телекомунікаційної діяльності

8 червня 2017, 12:21
206
0
Реклама

НКРЗІ звернула увагу операторів і провайдерів телекомунікацій на законодавчі зміни, які нещодавно набули чинності, в ліцензуванні діяльності в сфері телекомунікацій.

Згідно з вказаними змінами, підставами для переоформлення ліцензії на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій є:

1) зміна найменування юридичної особи або ПІБ фізичної особи - СПД, окрім зміни найменування у зв'язку зі зміною типу акціонерного товариства або перетворенням акціонерного товариства в інше господарське товариство. У такому разі товариство має право на провадження відповідного виду діяльності у сфері телекомунікацій на підставі виданої раніше такому товариству ліцензії;

2) зміна місцезнаходження юридичної особи або місця проживання фізичної особи - СПД;

3) реорганізація юридичної особи - суб'єкта господарювання шляхом зміни організаційно-правової форми (окрім перетворення акціонерного товариства в інше господарське товариство), перетворення, злиття, приєднання. В цьому випадку ліцензії, отримані оператором телекомунікацій, переоформляються на його правонаступника.

Вказані положення передбачено змінами в ч. 1 ст. 50 Закону «Про телекомунікації», внесеними Законом від 23.03.2017 № 1983-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини