Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розвиток сімейного фермерства

31 травня 2017, 12:33
185
0
Реклама

У Верховній Раді 24 травня зареєстровано проект Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств» (законопроект № 6490). Він надасть можливість перебувати в четвертій групі єдиного податку фізособам - підприємцям.

Законопроектом пропонується забезпечити можливість для мешканців села легалізувати свою діяльність у формі підприємницької діяльності для фізичних осіб - підприємців, які організували сімейне фермерське господарство, та надати їм можливість бути платниками єдиного податку четвертої групи, а також з метою їх становлення та подальшого розвитку встановити пільговий порядок сплати єдиного соціального внеску, та унеможливити до 1 січня 2028 року проведення контролюючими органами заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності фізичних осіб - підприємців, віднесених до четвертої групи платників єдиного податку.

На думку авторів законопроекту, його прийняття створить правові, економічні та соціальні передумови легалізації сімейних фермерських господарств.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини