Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реалізація всіх телевізорів в Україні -

26 травня 2017, 13:44
189
0
Реклама

Уряд прийняв відповідне рішення 24 травня п. р. Постанову про затвердження Технічного регламенту енергетичного маркування телевізорів прийнято у рамках виконання зобов'язань, взятих на себе Україною відповідно до Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Постановою передбачається, що постачальники та розповсюджувачі цього побутового обладнання будуть зобов'язані включати інформацію про клас енергоефективності продукції до рекламних матеріалів.

Загалом запровадження системи енергетичного маркування, яка відповідатиме вимогам оновленого європейського законодавства у цій сфері, дасть змогу забезпечити ефективне споживання енергоресурсів у процесі використання телевізорів, суттєво підвищити рівень конкурентоспроможності вітчизняних виробників телевізорів на внутрішньому та міжнародному споживчих ринках і не допустити на ринок України неефективне обладнання.

Текст постанови Кабміну «Про затвердження Технічного регламенту енергетичного маркування телевізорів» від 24.05.2017 № 359 оприлюднено сьогодні, 26 травня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини