Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Публічні закупівлі

23 березня 2017, 11:05
166
0
Реклама

На даний момент, більш ніж через рік після початку широкомасштабного застосування електронної системи закупівель (і більш ніж через півроку після того, як вона стала загальнообов'язковою), вже можна говорити про те, що напрацьовано певний масив відомостей відносно того, наскільки вдалі діючі норми законодавства. Тому редакція ЮРИСТ&ЗАКОН визнала доцільним знову повернутися до теми публічних закупівель.

Отже сьогодні аналізуємо накопичений досвід застосування електронних процедур закупівель - в статті "Особливості проведення процедури закупівлі "Відкриті торги". А також нюанси діючої процедури оскарження (яку, напевно, можна вважати свого роду тестом електронного правосуддя в частині дослідження доказів в електронній формі) - в статті "Публічні закупівлі. Нюанси оскарження" і практику застосування "неосновних" процедур. І, звичайно ж, особливості системи PROZORRO.

Крім того, в сьогоднішньому номері видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 11 - свіжі цікаві позиції ВГСУ і ВАСУ, особливості проходження процедур контролю над концентрацією в Україні у учасників операцій по злиттю і поглинанню, і багато чого іншого.

Про ці та інші теми читайте у свіжому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 11 від 23.03.2017. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини