Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Почали реєструвати сільгосптехніку

17 лютого 2017, 09:01
191
0
Реклама

Держслужба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розпочала виконання нових функцій - нагляду в системі інженерно-технічного забезпечення. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства.

У повідомленні сказано, що з 7 лютого територіальні органи Держпродспоживслужби офіційно почали реєстрацію сільськогосподарської техніки. На сайті установи опубліковано список відповідальних осіб, котрі займаються реєстрацією в регіонах.

Як повідомлялося, Кабмін 2014 року створив Держпродспоживслужбу на основі чотирьох контролюючих органів - Держсільгоспінспекції, Держветфітослужби, Держсанепідемслужби та Держслужби з питань захисту прав споживачів. Ліквідація Державної інспекції сільського господарства відповідно до постанови Кабміну № 447 передбачала передавання повноважень із реєстрації сільськогосподарської техніки новоствореній Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. До недавнього часу реєстрація техніки не відбувалася, на що скаржилися аграрії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини