Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Страхування с/г продукції з держпідтримкою

31 січня 2017, 14:17
180
0
Автор:
Реклама

Оновлено нормативно-правові акти щодо страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою.

Із страхових ризиків виключено обезводнення на землях, що підлягають примусовому зрошуванню або поливу. Також встановлено, що вигодонабувачем за договором є страхувальник або юридична особа, що надає займ виробникам зерна з метою формування державного інтервенційного фонду шляхом проведення державних форвардних закупівель зерна, або призначена страхувальником особа (особи), яка (які) може (можуть) зазнати збитків внаслідок настання страхового випадку.

Факт загибелі застрахованої озимої зернової с/г культури має бути підтверджений актом весняного огляду та/або врегулювання збитків, підписаним страхувальником (його представником) і страховиком (уповноваженою ним особою).

Страхова вартість розраховується за формулою, згідно з якою базова страхова вартість (дорівнює 1250 грн/га) множиться на індекс цін виробників промислової продукції (у відсотках), розрахований за даними Держстату за період з початку 2013 року до кінця року, що передує року укладення договору, поділений на 100.

Наказ Мінагрополітики і розпорядження Нацкомфінпослуг від 29.11.2016 № 496/2957, якими внесені зміни до умов страхування, страхових тарифів та договору страхування, набрали чинності сьогодні, 31 січня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини