Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДП «АМПУ» перенесло строки завершення тендерів

25 січня 2017, 16:10
135
0
Реклама

Державне підприємство «Адміністрація морських портів України» має намір змінити принципи роботи з днопоглиблювальними компаніями. Тендерні процедури повинні стати зразком прозорості, відкритості та некорумпованості, як заявляють в АМПУ. У зв'язку з цим на два місяці будуть продовжені строки подання конкурсних пропозицій на проведення днопоглиблювальних робіт у морському порту «Южний», як повідомив в. о. голови АМПУ Райвіс Вецкаганс. Це необхідно для проведення аудиту тендерної документації та аналізу відповідності умов торгів вимогам законодавства.

За словами Райвіса Вецкаганса, ситуація, яка складається навколо робіт з днопоглиблення, - далека від норми. Він також повідомив, що має намір провести зустріч з провідними днопоглиблювальними компаніями, на якій буде вироблена цивілізована стратегія та «єдині правила гри для всіх».

Керівник ДП підкреслив, що всі початі ініціативи у рамках співробітництва АМПУ та бізнесу будуть продовжені, проте тендерні процедури повинні стати зразком прозорості, відкритості та некорумпованості.

Перенесення строків стосуватиметься тендерів, оголошених у морському порту:

«Реконструкція морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний», проект якого затверджений розпорядженням КМУ від 14 вересня 2016 року № 674-р;

«Реконструкція водних підходів, маневрових зон та операційних акваторій біля причалів з урахуванням перспективного вантажообігу морпорту «Южний», ТЕО якого затверджено розпорядженням КМУ від 8 вересня 2016 року № 657-р.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини