Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інвестиції в оборонну галузь:

1 грудня 2016, 12:31
224
0
Реклама

П'ять підприємств Держконцерну «Укроборонпром» планують корпоратизувати (підприємства стануть державними акціонерними товариствами). Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Держконцерн погодили список, до якого ввійшли ДП «Антонов» (Київ), ДП «Завод 410 ЦА» (Київ), ДП «Чугуївський авіаційний ремонтний завод» (Чугуїв, Харківська обл.), ДП «Авіація загального призначення» (Київська обл.), ДП ВО «Карпати» (Івано-Франківськ).

На підприємствах концерну повинні з'явитися наглядові ради, а також єдині правила, в тому числі для міжнародних інвесторів. Також в ОПК України хочуть впровадити аудит, кластеризацію, захист технологій і запуск платформи розвитку інновацій. Планується створити п'ять кластерів з можливістю залучати приватні компанії: авіаційний, бронетанковий, суднобудівельний, високоточне озброєння, радіолокаційні станції та зв'язок.

На сьогодні процедуру корпоратизації вже проходять два підприємства, що входять до Держконцерну «Укроборонпром»: це 2-й ремонтний завод засобів зв'язку (Бережани) та ДП «Херсонський завод суднового обладнання та суднової арматури».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини