Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довгі кредитні гроші прийдуть в Україну:

30 листопада 2016, 17:30
229
0
Реклама

Уряд прийняв рішення про реалізацію спільного з ЄІБ проекту щодо кредитів для малого та середнього бізнесу. Відтепер створено всі базові правові підстави для реалізації цього міжнародного проекту. Обсяг позики від міжнародної установи на його впровадження становить 400 млн євро. Кредитні гроші надаватимуться підприємцям через українські банківські установи. Найближчим часом відбудеться відбір банків-претендентів та підписання з ними договорів.

Завдяки проекту до реального сектору економіки буде залучено довгострокові фінансові ресурси для розвитку приватного сектору економіки. Кредитні ресурси можна буде застосувати на впровадження заходів з модернізації виробництв, зниження енергоємності суб'єктів господарювання тощо.

Рішення про реалізацію спільного з ЄІБ проекту «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації» Уряд прийняв 30 листопада. Раніше Верховна Рада ратифікувала Фінансову угоду між Україною та ЄІБ, яка стосується реалізації цього проекту.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини