Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

18 млн євро інвестицій

23 листопада 2016, 09:01
195
0
Реклама

Німецько-український фонд (НУФ) готовий інвестувати 18 млн євро в розвиток малого та середнього бізнесу України. Про це заявив директор департаменту фінансового контролінгу Національного банку України Олег Стринжа, який за сумісництвом виконує функції виконавчого директора Німецько-українського фонду.

Німецько-український фонд залучений до реалізації Стратегії розвитку МСБ-2020 у частині покращення доступу підприємств до фінансування. За словами Олега Стринжі, НУФ готовий стати національним інструментом з фінансування МСБ в Україні шляхом залучення зовнішніх кредитних ліній під низькі відсоткові ставки та фінансування банків-партнерів для кредитування цільових напрямків розвитку МСБ.

Наразі Національний банк здійснює плановий перегляд Комплексної програми розвитку фінансового сектору України до 2020 року. Оновлена програма включатиме завдання з відновлення кредитування. Подана МЕРТ України Стратегія розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року передбачає посилення ролі МСБ в економіці України.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини