Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Україна й Польща розширюють

14 листопада 2016, 09:00
194
0
Реклама

Відбулося 7-ме засідання українсько-польської Робочої групи з питань транспорту, під час якого вдалося досягти кількох важливих домовленостей. Обговорювалося питання розвитку транспортних коридорів, зокрема Балтійське море - Чорне море - Каспійське море. Практичним кроком у цьому напрямку має стати підписання міжурядової багатосторонньої Угоди про створення міжнародного транспортного коридору Балтійське море - Чорне море - Каспійське море, проект якої у вересні 2016 року передано на розгляд польської сторони. Польська сторона пообіцяла надати до кінця 2016 року свої пропозиції до проекту.

Розпочато роботу щодо врегулювання ситуації на українсько-польському кордоні та лібералізації автомобільного сполучення.

У сфері залізничного транспорту сторони домовились про організацію контейнерних перевезень між країнами Азії та Європи транзитом через територію України.

Крім того, було узгоджено проект Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польша про співробітництво в галузі морського транспорту.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини