Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Введення аграрних аташе

11 листопада 2016, 09:02
235
0
Реклама

У Мінагрополітики пропонують створювати торговельні представництва в регіонах, які є найбільш цікавими для вітчизняних експортерів сільськогосподарської продукції. «Я особисто є прибічницею та лобістом ідеї введення інституту аграрних аташе при наших дипломатичних чи торговельних місіях. Тому що це конкретний інструмент підтримки аграрного експорту з боку держави», - заявила заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева.

Держава має підтримувати вітчизняних виробників, у тому числі шляхом створення повноцінних торговельних місій. «Кожен регіон має свої особливості. Для того щоб український виробник зміг активно вести бізнес на цих ринках, йому необхідно мати повну інформацію про ринок, мати профільного спеціаліста на місці, який може надати професійну підтримку з різних питань, опрацювати запити та відповісти на них», - зазначила заступник міністра.

Вона додала, що команда Мінагрополітики розуміє, що самостійно українські компанії можуть бути успішними на міжнародних ринках, але справжній прорив можливий лише за умови спільних зусиль бізнесу та держави.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини