Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Експерти ЄС перевірили,

25 жовтня 2016, 09:01
186
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Протягом тижня в адміністрації Державної прикордонної служби України, в рамках проекту Twinning, працювала група експертів Європейського союзу (прикордонних відомств Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Польща та Литовської Республіки).

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Відкриття проекту відбулося 20 вересня 2016 року за участі широкого кола представників правоохоронних органів, державних установ та міжнародних організацій. Він передбачає тісну співпрацю експертів Європейського союзу та Держприкордонслужби в трьох напрямках, а саме: удосконалення інтегрованого управління кордонами, покращення паспортного контролю (перевірки документів) та нові технології щодо виявлення викрадених авто.

Есперти ЄС почали аналіз виконання попередньої Концепції інтегрованого управління кордонами в Україні, а також обговорили низку питань щодо діяльності Державної прикордонної служби України в контексті імплементації відповідного плану заходів щодо реалізації Концепції, ефективності його виконання з урахуванням кращих європейських практик.

ПРОТЕ:

Фактично цей проект - початок реалізації раніше заявленого реформування процедур прикордонного контролю.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини