Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпідприємствам шукають керівників

7 вересня 2016, 09:01
193
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міністерство економічного розвитку і торгівлі проводить відкритий конкурсний відбір керівників для низки найбільших держпідприємств України.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Керівники ДП «Укрхімтрансаміак», ДП «Завод Електроважмаш», ДП «Маріупольський морський торговельний порт», ДП «Міжнародний аеропорт Бориспіль» та інших будуть призначені за результатами відкритого конкурсу. Умови конкурсу розміщені на сайті Мінекономрозвитку.

Конкурсний відбір проходитиме в два етапи. На першому етапі претендентів оцінить конкурсна комісія при Комітеті з призначень, яка відбере від двох до п'яти фіналістів з числа конкурсантів. На другому етапі Комітет вибере серед фіналістів найбільш кваліфікованих претендентів та порекомендує Кабміну призначити їх на посади керівників компаній.

Головною професійною вимогою до претендентів є досвід роботи на керівних посадах у великих виробничих компаніях. Заначається, що наявність у претендента диплома МВА та знання іноземних мов буде перевагою.

ПРОТЕ:

Заявлено, що переможцям конкурсу можуть запропонувати зарплату на рівні компаній приватного сектору України, але точних цифр не зазначено.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини