Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

ПЕК

2 вересня 2016, 09:02
180
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Під час проведення круглого столу «Взаємодія ПАТ «Укрзалізниця» та нафтотрейдерів - гарантія стабільного функціонування залізниці», який відбувся 31 серпня 2016 року в м. Київ, був підписаний Меморандум з виробниками та трейдерами пально-мастильних матеріалів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Головною метою цього документа є забезпечення прогнозованого режиму придбання та постачання дизельного палива для потреб залізниці.

«Ми бажаємо збільшити кількість постачальників палива та створити таку модель, яка дасть нам гарантію ринкової ціни та його стабільного постачання. Система закупівель в Укрзалізниці була не ідеальною. Наша сьогоднішня зустріч допоможе знайти рішення, яким чином зробити процес закупівлі палива відкритим та оптимальним для залізничного транспорту та нафтотрейдерів», - повідомив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун під час заходу.

Компанія має намір залучити до процесу постачання дизпалива для галузі прямих виробників: резидентів і нерезидентів, та розширити коло трейдерів. «Наша мета - донести до всіх учасників ринку, що Укрзалізниця хоче купувати паливо прозорим способом, організовуючи великі тендери, щоб мати впевненість у тому, що зможемо задовольняти потреби громадян та економіки у перевезеннях», - зазначив виконуючий обов'язки начальника філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» Сергій Іванча.

ПРОТЕ:

Наразі ПАТ «Укрзалізниця» відповідно до чинного законодавства проводить закупівлі на електронному майданчику ProZorro. Сподіваємося, що бізнес активно залучатиметься до відкритих торгів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини