Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Активи неплатоспроможних банків

5 серпня 2016, 09:04
195
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Меморандум про співпрацю між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Національним банком України, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Transparency International Україна щодо реалізації активів неплатоспроможних банків був підписаний 4 серпня.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Сторони ставлять собі за мету створити в Україні прозору та ефективну систему реалізації майна (активів) неплатоспроможних банків і банків, що ліквідуються.

Для досягнення цієї мети заплановано реформу системи реалізації майна (активів) неплатоспроможних банків і банків, що ліквідуються, шляхом переведення її у формат електронних торгів, які здійснюватимуться за стандартами, критеріями та технологією системи електронних публічних закупівель ProZorro.

У рамках цієї співпраці будуть створені єдині прозорі та недискримінаційні правила відбору організаторів торгів, які мають право надавати послуги неплатоспроможним банкам і банкам, що ліквідуються, а також інвесторам, зацікавленим у придбанні майна (активів) таких банків через систему торгів.

ПРОТЕ:

Варто зазначити, що для реалізації майна не було обрано систему, яка використовується Мінюстом.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини