Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Органи влади в зоні АТО

20 липня 2016, 09:04
212
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабінет Міністрів України розпорядженням № 495 від 13 липня 2016 року створив три територіальні управління Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб у Донецькій, Луганській і Херсонській областях.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Уряд схвалив пропозицію Міністерства про створення його територіальних органів у районах безпосередньої близькості до зони проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території України, які функціонуватимуть як структурні підрозділи апарату Міністерства.

Створення територіальних органів Міністерства дозволить забезпечити на місцевому рівні належну реалізацію державної політики з питань тимчасово окупованої території України й окремих територій Донецької та Луганської областей, де органи держвлади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, з метою реінтеграції такої території та її населення до єдиного конституційного простору України.

ПРОТЕ:

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб утворене Урядом 20 квітня 2016 р. шляхом злиття Державного агентства з питань відновлення Донбасу та Державної служби з питань АР Крим та м. Севастополя. Усі бюджетні кошти Держагентства та Держслужби перейшли в розпорядження Міністерства.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини