Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спростили купівлю вживаних авто

18 липня 2016, 09:03
257
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін вніс зміни до постанов КМУ № 1388 та № 1200, що дозволить торговим організаціям продавати вживані авто за системою Trade - in, повідомив генеральний директор ВААІД Олег Назаренко

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Незабаром купити або продати вживаний автомобіль в Україні стане значно простіше - для оформлення цієї процедури не треба буде спеціально їхати в сервісний центр МВС. Купівлю вживаного автомобіля можна буде оформити прямо в автосалоні, який займається Trade-in.

Сьогодні для цього продавцю та покупцю автомобіля необхідно їхати в сервісний центр МВС та у присутності оператора центру оформляти договір купівлі-продажу.

Крім того, важливо врахувати, що, навіть оформивши договір купівлі-продажу безпосередньо в автосалоні, покупцю в будь-якому випадку доведеться їхати в сервісний центр МВС для перереєстрації транспортного засобу та отримання нового техпаспорта, виписаного на його ім'я.

Постанову Кабміну поки що не опубліковано.

Тrade-in - програми по обміну старих автомобілів на машину з автосалону, коли сплачується різниця в ціні.

ПРОТЕ:

Можливість таких продажів отримають тільки ті організації, які підключені до бази даних МВС, - вони вноситимуть до неї інформацію про оформлення угоди купівлі-продажу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини